Spolbil med text spolbilarna

STOPP I TOALETT?

Har du akut stopp i toaletten? Ring då Spolbilarna! Vi löser stopp i toalett med snabb och smidig service. Vi erbjuder alltid fasta priser med ROT-avdrag dygnet runt 7 dagar i veckan.

Vid stopp i toalett är det Spolbilarna som gäller!

Delbetala med klarna
Slang

Högtryckspolning

Vi högtrycksspolar bort ditt avloppsstopp

Toalett

Stopp i toaletten

Har du stopp i toaletten? Ring då oss så skickar vi snart ut en spolbil!

Köksavlopp

Stopp i köksavlopp

Vid stopp i köksavlopp högtrycksspolar vi med spolbil

STOPP I WC-JOUR

Har du ett akut stopp i toaletten som du behöver hjälp med? Ring då vårat växelnummer för att boka in en av våra spolbilar som snart är på plats för att hjälpa dig! Läs om spolbil jour.

 

STOPP I TOALETT

När du står inför ett stopp i WC kan det vara en frustrerande situation. Att försöka lösa problemet på egen hand genom att köpa avloppsrensare eller använda olika verktyg kan vara tidskrävande och ineffektivt. Det är därför vi på Spolbilarna finns här för att erbjuda dig vår professionella hjälp. Med våra spolbilar och erfarna tekniker löser vi alla typer av avloppsstopp snabbt och effektivt!

Oavsett om det beror på att du tappat ner ett doftblock eller andra föremål som har fastnat i avloppet är det viktigt att agera snabbt för att undvika potentiella översvämningar och skador på avloppssystemet. Genom att anlita Spolbilarna får du tillgång till kompetenta tekniker och specialutrustade spolbilar som kan hantera stopp i avlopp.

Ta hjälp av Spolbilarna för att snabbt och pålitligt lösa dina avloppsstopp. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och problemfri upplevelse samtidigt som vi säkerställer att ditt avloppssystem fungerar optimalt.

Spolbil

BOKNING AV SPOLBIL

Spolbil, text med spolbilarna.

AKUT SPOLBIL

Har du akut stopp i toaletten i din bostad eller på din arbetsplats? Ring då till Spolbilarna för att snabbt få hjälp med detta. Vi hjälper dig med kökstopp, toastopp samt andra typer av avloppsstopp & är snabbt på plats.

Save the date

BOKNINGSBAR SPOLBIL

Känner du att ditt avloppstopp kan vänta till dagtid för att slippa jour-tillägg? Eller gäller det kanske en underhållsspolning av dina ledningar? Fyll då i vårat formulär för att boka detta, du får såklart även ringa oss på 010-178 03 78

Spolbil med text

VARFÖR ÄR SPOLBIL DET MEST EFFEKTIVA VID STOPP I WC?

När det kommer till stopp i toalett är snabb och korrekt åtgärdande av största vikt. Därför erbjuder vi spolning med spolbil, som är det mest effektiva sättet att avlägsna avloppsstopp. Vi är dessutom snabbt på plats för att lösa problemet.

En av de vanligaste anledningarna till avloppsstopp är ansamling av fett i ledningarna. Vår spolning med spolbil kan effektivt ta bort detta fett och förebygga framtida stopp. Genom att avlägsna fettet förbättras vattenflödet och risken för stopp minskar avsevärt.

Så om du står inför ett avloppsstopp, lita på vår spolning med spolbil för att få den mest effektiva lösningen. Vi kommer snabbt till din plats och rensar dina avlopp med hjälp av specialanpassad utrustning och teknik. Varför slösa tid med ineffektiva metoder när du kan få det bästa resultatet med spolning av avlopp med spolbil?

Spolbil

VÅRA OLIKA TJÄNSTER

SPOLBIL

När du står inför ett avloppsstopp är snabb och korrekt åtgärdande av största vikt. Vi förstår vikten av att lösa problemet snabbt och därför erbjuder vi spolning med spolbil som den mest effektiva metoden för att avlägsna ett avloppsstopp.

FILMNING AV AVLOPP

Om du upplever upprepade stopp i ditt avlopp kan det vara dags att genomföra en kamerainspektion. Genom att använda en avloppskamera kan vi noggrant undersöka avloppet och identifiera orsaken till de återkommande avloppsstoppen.

SUGBIL/SLAMBIL

Vi erbjuder akutassistans med slambil för att tömma avloppstankar, fettavskiljare och dagvattenbrunnar. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig med dina brådskande ärenden. Boka via vårt formulär eller ring oss direkt på 010-880 05 78

STOPP I TOALETT?

Vid akut stopp i toalett är vi snabbt på plats! Oavsett om det gäller JOUR eller icke akuta avloppstopp är det oss på Spolbilarna.se som ni ska kontakta. 

VID STOPP I WC ÄR DET SPOLBILARNA.SE SOM GÄLLER!

Toalett

Stopp i toaletten

Vi hjälper dig med hjälp av spolbil

Köksavlopp

Stopp i köksavlopp

Har du problem med att vattnet inte rinner ner i köksavloppet? Ring då oss för snabb åtgärd!

Slang

Underhållsspolning av avlopp

Vill du vara i tid för att undvika akuta stopp och översvämningar? Boka då en underhållsspolning av dina avlopp

STAMSPOLNING AV LÄGENHETER

STAMSPOLNING STOCKHOLM

Vi hjälper dig genom hela processen när det gäller stamspolning i Stockholm. Ring oss om du har frågor om hur allt går till. Slipp akuta jour ärenden, underhållsspola ledningarna i förväg.

STAMSPOLNING GÖTEBORG

Vi hjälper dig genom hela processen när det gäller stamspolning i Göteborg. Ring oss om du har frågor om hur allt går till. Slipp akuta jour ärenden, underhållsspola ledningarna i förväg.

STAMSPOLNING SKÅNE

Vi hjälper dig genom hela processen när det gäller stamspolning i Skåne. Ring oss om du har frågor om hur allt går till. Slipp akuta jour ärenden, underhållsspola ledningarna i förväg.