Avloppskamera

ÅTERKOMMANDE PROBLEM?

Vid återkommande avloppsstopp kan en kamerainspektion vara till stor nytta. Vi använder en specialkamera för att undersöka avloppet och identifiera eventuella orsaker till problemet.

Om vi upptäcker exempelvis rötter som har trängt in i ledningen och orsakar stopp, kan vi också erbjuda rotfräsning för att avlägsna dessa rötter och återställa normal flödeskapacitet.

Delbetala med klarna
Köksavlopp

Vid återkommande köksstopp genomför vi en filminspektion

Toalett

Har du stopp i toaletten? Ring då oss så är vi snabbt på plats!

Kamerainspektion

Med hjälp av kamera filmar vi ledningarna för att se skick

SPOLBILS-JOUR

Har du ett akut stopp i avlopp som du behöver hjälp med? Ring då vårat växelnummer för att boka in en av våra spolbilar som snart är på plats för att hjälpa dig!

 

Spolbil

BOKNING AV SPOLBIL

Spolbil, text med spolbilarna.

AKUT FILMINSPEKTION

Vid akuta avloppsproblem där det kanske stiger vatten ur avloppet utan att ni själva spolar kan det i vissa fall vara akutuellt med en filminspektion. Detta för att hitta orsaken till problemet för att sedan kunna utföra rätt åtgärder för att problemet inte ska återkomma.

Save the date

BOKNINGSBAR FILMINSPEKTION

Har du ett återkommande avloppsstopp som ej behövs tas på jouren,  Eller gäller det kanske en underhållsspolning av dina ledningar? Fyll då i vårat formulär för att boka en filminspektion, du får såklart även ringa oss på 010-178 03 08

Filminspektion, man med kamera

BRA KAMEROR GER BRA RESULTAT

Spolbilarna.se vill alltid erbjuda bra resultat, därför använder vi oss utav bra kamerautrustning när vi utför våra filminspektioner. Detta för att säkerställa att vi verkligen hittar dem eventuella fel och brister som kan finnas i ditt avloppssystem.

SPOLNING AV AVLOPPET INNAN FILMINSPEKTION

För att säkerställa bästa möjliga bildkvalitet rekommenderar vi att utföra avloppsspolning med en spolbil i samband med filmning. Vi anser att detta är avgörande i de flesta situationer. Därför erbjuder vi högtrycksspolning av avloppet före varje filminspektion, vilket möjliggör inspelning av högkvalitativt filmmaterial. På så sätt kan vi leverera en så noggrann och tydlig bild som möjligt.

 DIGITAL RAPPORT

Vid avloppsfilmning erbjuder vi en praktisk digital rapport som inkluderar eventuella åtgärdsförslag. I denna rapport förklarar vi tydligt och utförligt vad som syns på filmen, med användning av en mer preciserad och förståelig terminologi. 

STOPP I AVLOPP?

Vid akuta avloppsstopp så som stopp i köksavlopp eller stopp i badrum är vi snabbt på plats! Spolbilarna.se är verksamma inom stopp i avlopp i Stockholm, Göteborg samt Skåne.

Oavsett om det gäller JOUR eller icke akuta avloppstopp är det oss på Spolbilarna.se som ni ska kontakta. 

VID STOPP I AVLOPP ÄR DET SPOLBILARNA.SE SOM GÄLLER!

Toalett

Stopp i toaletten

Vi hjälper dig med hjälp av spolbil

Köksavlopp

Stopp i köksavlopp

Har du problem med att vattnet inte rinner ner i köksavloppet? Ring då oss för snabb åtgärd!

Slang

Underhållsspolning av avlopp

Vill du vara i tid för att undvika akuta stopp och översvämningar? Boka då en underhållsspolning av dina avlopp