Spolbil med text spolbilarna

UNDERHÅLLSSPOLNING AV VILLA/RADHUS

Vi hjälper dig som privatperson eller er som förening att underhållsspola avloppsstammarna. Detta för att undvika akuta avloppstopp som kan vara frustrerande. Vi erbjuder underhållsspolning i Stockholm, Göteborg & Skåne.

Delbetala med klarna
Slang

Vid underhållsspolning högtryckspolar vi dina avlopp

Villa spolning

Gäller det stamspolning av villa så erbjuder vi fasta priser

Köksavlopp

Underhållsspolning av köksavlopp är viktigt för att slippa avloppstopp

SPOLBILS-JOUR

Har ni kanske inte skött underhållsspolning av ledningarna som ni borde? i så fall är ni varmt välkomna att ringa vår spolbils jour.

 

Spolbil med text

UNDERHÅLLSSPOLNING MED SPOLBIL

Det finns flera olika sätt att rensa avloppsledningar på, men det mest effektiva är såklart stamspolning med spolbil. Vi utför högtrycksspolning av avloppssystem med hjälp av spolbil. Detta för att hetvattenspolning av avlopp får bort fettavlagringar och tvålrester bättre än andra alternativ. 

En av de vanligaste anledningarna till avloppsstopp är ansamling av fett i ledningarna. Vår spolning med spolbil kan effektivt ta bort detta fett och förebygga framtida stopp. Genom att avlägsna fettet förbättras vattenflödet och risken för stopp minskar avsevärt.

Så om eran BRF står inför en stamrensning, lita på vår spolning med spolbil för att få den mest effektiva lösningen. Varför slösa tid med ineffektiva metoder när du kan få det bästa resultatet med stamspolning av avlopp med spolbil?

Spolbil

VÅRA OLIKA TJÄNSTER

SPOLBIL

När du står inför ett avloppsstopp är snabb och korrekt åtgärdande av största vikt. Vi förstår vikten av att lösa problemet snabbt och därför erbjuder vi spolning med spolbil som den mest effektiva metoden för att avlägsna ett avloppsstopp.

FILMNING AV AVLOPP

Om du upplever upprepade stopp i ditt avlopp kan det vara dags att genomföra en kamerainspektion. Genom att använda en avloppskamera kan vi noggrant undersöka avloppet och identifiera orsaken till de återkommande avloppsstoppen.

SUGBIL/SLAMBIL

Vi erbjuder akutassistans med slambil för att tömma avloppstankar, fettavskiljare och dagvattenbrunnar. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig med dina brådskande ärenden. Boka via vårt formulär eller ring oss direkt på 010-880 05 78

VID STAMSPOLNING ÄR DET SPOLBILARNA.SE SOM GÄLLER!

Avloppskamera

Filminspektion vid underhållsspolning

Vi kan såklart utföra en filminspektion av ledningarna vid stamspolning

Köksavlopp

Underhållsspolning av kök

Stamspolnin av köksavlopp är viktigt för att undvika akut kökstopp

Slang

Underhållsspolning av avlopp

Vill du vara i tid för att undvika akuta stopp och översvämningar? Boka då en underhållsspolning av avlopp

STAMSPOLNING AV LÄGENHETER

STAMSPOLNING STOCKHOLM

Vi hjälper dig genom hela processen när det gäller stamspolning i Stockholm. Ring oss om du har frågor om hur allt går till. Slipp akuta jour ärenden, underhållsspola ledningarna i förväg.

STAMSPOLNING GÖTEBORG

Vi hjälper dig genom hela processen när det gäller stamspolning i Göteborg. Ring oss om du har frågor om hur allt går till. Slipp akuta jour ärenden, underhållsspola ledningarna i förväg.

STAMSPOLNING SKÅNE

Vi hjälper dig genom hela processen när det gäller stamspolning i Skåne. Ring oss om du har frågor om hur allt går till. Slipp akuta jour ärenden, underhållsspola ledningarna i förväg.