Spolbil med text spolbilarna

SPOLBIL JOUR, SNABB HJÄLP MED AVLOPPSSTOPP

Behöver du hjälp med avloppsstopp eller underhållsspolning av ditt avloppssystem? Vår spolbil jour är dem som kan hjälpa dig! Vi hjälper dig med spolbil jour dygnet runt 7 dagar i veckan.

Delbetala med klarna
Slang

Med hjälp av spolbil jour högtrycktspolar vi dina avlopp

Toalett

Har du stopp i toaletten? Ring då oss så skickar vi snart ut en spolbil jour!

Köksavlopp

Vid stopp i köksavlopp högtrycksspolar vi med spolbil jour

SPOLBILS-JOUR

Har du ett akut stopp i avlopp som du behöver hjälp med? Ring då vårat växelnummer för att boka in en av våra spolbilar som snart är på plats för att hjälpa dig!

 

SPOLBILARNA.SE FINNS I FÖLJANDE STÄDER

Spolbil Stockholm

Spolbil Västerås

Spolbil Göteborg

Spolbil Norrtälje

Spolbil Skåne

Spolbil Bålsta

Spolbil Malmö

Spolbil Värmdö

Spolbil Helsingborg

Spolbil Södertälje

Spolbil Enköping

Spolbil Köping

Spolbil Eskilstuna

Spolbil Sala

Spolbil Kristianstad

Spolbil Sundbyberg

Spolbil Täby

Spolbil Södermalm

Spolbil Kungsholmen

Spolbil Ekerö

Spolbil Huddinge

Spolbil Halmstad

Spolbil Norrköping

Spolbil Vaxholm

Spolbil Varberg

Spolbil Järna

Spolbil Nynäshamn

Spolbil Vallentuna

Spolbil Märsta

Spolbil Sigtuna

Spolbil Lidingö

Spolbil Kungälv

Spolbil Nyköping

Spolbil Åkersberga

Spolbil Falkenberg

Spolbil Tumba

Spolbil Haninge

Spolbil Tyresö

Spolbil Bromma

Spolbil Kungsbacka

Spolbil Lerum

Spolbil Örebro

Spolbil Jönköping

Spolbil Strängnäs

Spolbil Marstrand

Spolbil Alingsås

Spolbil Kinna

Spolbil Torslanda

Spolbil Bollebygd

Spolbil Tranemo

Spolbil Smålandsstenar

Spolbil Lund

Spolbil Uppsala

Spolbil Linköping

Spolbil Mölndal

Spolbil Värnamo

Spolbil Mjölby

Spolbil Ängelholm

Spolbil Landskrona

Spolbil Eslöv

Spolbil Trelleborg

Spolbil Höllviken

Spolbil Sollentuna

Spolbil Borås

Spolbil Nacka

Spolbil Ystad

Spolbil Höör

Spolbil Staffanstorp

Spolbil Svedala

Spolbil Hässleholm

Spolbil Båstad

Spolbil Simrishamn

Spolbil JOUR

BOKNING AV SPOLBIL JOUR

Spolbil, text med spolbilarna.

AKUT SPOLBIL JOUR

Har du akut stopp i avlopp i din bostad eller på din arbetsplats? Ring då till Spolbilarna för att snabbt få hjälp med detta. Vi hjälper dig med kökstopp, toastopp samt andra typer av avloppsstopp & är snabbt på plats.

Save the date

BOKNINGSBAR SPOLBIL

Känner du att ditt avloppstopp kan vänta till dagtid för att slippa jour-tillägg? Eller gäller det kanske en underhållsspolning av dina ledningar? Fyll då i vårat formulär för att boka detta, du får såklart även ringa oss på 010-178 03 78

Spolbil med text

VARFÖR ÄR SPOLBIL JOUR DET MEST EFFEKTIVA?

När det kommer till avloppsstopp är snabb och korrekt åtgärdande av största vikt. Därför erbjuder vi spolning med spolbil jour, som är det mest effektiva sättet att avlägsna avloppsstopp. Vi är dessutom snabbt på plats för att lösa problemet.

En av de vanligaste anledningarna till avloppsstopp är ansamling av fett i ledningarna. Vår spolning med spolbil kan effektivt ta bort detta fett och förebygga framtida stopp. Genom att avlägsna fettet förbättras vattenflödet och risken för stopp minskar avsevärt.

Så om du står inför ett avloppsstopp, lita på vår spolning med spolbil för att få den mest effektiva lösningen. Vi kommer snabbt till din plats och rensar dina avlopp med hjälp av specialanpassad utrustning och teknik. Varför slösa tid med ineffektiva metoder när du kan få det bästa resultatet med spolning av avlopp med spolbil?

Spolbil

VÅRA OLIKA TJÄNSTER

SPOLBIL

När du står inför ett avloppsstopp är snabb och korrekt åtgärdande av största vikt. Vi förstår vikten av att lösa problemet snabbt och därför erbjuder vi spolning med spolbil som den mest effektiva metoden för att avlägsna ett avloppsstopp.

FILMNING AV AVLOPP

Om du upplever upprepade stopp i ditt avlopp kan det vara dags att genomföra en kamerainspektion. Genom att använda en avloppskamera kan vi noggrant undersöka avloppet och identifiera orsaken till de återkommande avloppsstoppen.

SUGBIL/SLAMBIL

Vi erbjuder akutassistans med slambil för att tömma avloppstankar, fettavskiljare och dagvattenbrunnar. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig med dina brådskande ärenden. Boka via vårt formulär eller ring oss direkt på 010-880 05 78

STOPP I AVLOPP?

Vid akuta avloppsstopp så som stopp i köksavlopp eller stopp i badrum är vi snabbt på plats! 

Oavsett om det gäller spolbil JOUR eller icke akuta avloppstopp är det oss på Spolbilarna.se som ni ska kontakta.

VID STOPP I AVLOPP ÄR DET SPOLBILARNA.SE SOM GÄLLER!

Toalett

Stopp i toaletten JOUR

Vi hjälper dig med hjälp av spolbil

Köksavlopp

Stopp i köksavlopp JOUR

Har du problem med att vattnet inte rinner ner i köksavloppet? Ring då oss för snabb åtgärd!

Slang

Underhållsspolning av avlopp

Vill du vara i tid för att undvika akuta stopp och översvämningar? Boka då en underhållsspolning av dina avlopp

Svar på frågor

Vad kostar en spolbil i timmen?

Priset för en spolbil per timme kan variera beroende på plats, tjänstens omfattning och det . I genomsnitt kan priset ligga någonstans mellan 1000 till 2000 SEK per timme eller mer, beroende på dessa faktorer. För exakta priser rekommenderas det att läsa igenom våran prislista.

Hur mycket kostar det att spola avloppet?

Kostnaden för att spola ett avlopp kan variera beroende på avloppets storlek, svårighetsgraden av blockeringen och arbetsomfattningen.

Vad gör en spolbil?

En spolbil är ett specialutrustat fordon som används för att rengöra och spola avloppssystem. Den använder högtrycksvatten för att bryta upp och avlägsna blockeringar, smuts och andra föroreningar från rör och avlopp. Spolbilar kan också vara utrustade med kameror för att inspektera avlopp och identifiera problemområden.

Hur ofta ska man spola avlopp i en villa?

För de flesta villor rekommenderas det att spola avloppet var 3-5 år för att förebygga blockeringar och upprätthålla ett effektivt avloppssystem. Dock kan detta variera beroende på användningen, systemets ålder och andra faktorer. Om du märker att avloppet börjar dränera långsammare än vanligt eller om det finns andra tecken på problem, kan det vara dags att överväga avloppsspolning tidigare.

Får inte bort stopp i avloppet?

Om du har försökt flera metoder och ändå inte lyckas få bort stoppet i avloppet, kan det vara dags att överväga professionell hjälp. En spolbil har rätt utrustning och expertis för att effektivt och säkert ta bort även de mest envisa blockeringarna.

Hur mycket bikarbonat i avloppet?

Medan bikarbonat ofta rekommenderas som en naturlig lösning för mindre avloppsproblem, kan det vara svårt att bestämma exakt hur mycket som behövs för ditt specifika problem. Överanvändning kan leda till ytterligare problem. Istället för att gissa kan det vara klokare att anlita en spolbil som kan ge en mer omfattande och effektiv lösning.

Kan man använda bikarbonat till avlopp?

Ja, bikarbonat kan användas tillsammans med ättika som en naturlig metod för att rensa mindre blockeringar i avloppet. Men för större eller mer komplicerade blockeringar kan denna metod vara otillräcklig. I sådana fall är det bäst att vända sig till en spolbil för professionell hjälp.

Hur löser man upp en hård fettklump i avloppet?

Fettklumpar kan vara särskilt svåra att hantera, eftersom de kan fästa sig ordentligt inuti rören. Medan vissa hushållsmedel kan erbjuda tillfällig lindring, är den mest effektiva metoden att anlita en spolbil. Med högtrycksspolning kan spolbilen bryta upp och avlägsna fettklumpen, återställa ditt avloppssystem till optimal funktion.

STAMSPOLNING AV LÄGENHETER

STAMSPOLNING STOCKHOLM

Vi hjälper dig genom hela processen när det gäller stamspolning i Stockholm. Ring oss om du har frågor om hur allt går till. Slipp akuta jour ärenden, underhållsspola ledningarna i förväg.

STAMSPOLNING GÖTEBORG

Vi hjälper dig genom hela processen när det gäller stamspolning i Göteborg. Ring oss om du har frågor om hur allt går till. Slipp akuta jour ärenden, underhållsspola ledningarna i förväg.

STAMSPOLNING SKÅNE

Vi hjälper dig genom hela processen när det gäller stamspolning i Skåne. Ring oss om du har frågor om hur allt går till. Slipp akuta jour ärenden, underhållsspola ledningarna i förväg.